5 keer meer data in gratis StatCounter teller

StatCounter heeft de gratis versie verbeterd met een 5 keer grotere logfile dan voorheen. Je kunt nu van de laatste 500 bezoekers de gedetailleerde gegevens, zoals browsers, referrers, opvragen.

Als je al een StatCounter account hebt, dan moet je zelf even de logfile aanpassen voor je projecten. Dit doe je door op de moersleutel te klikken naast je projectnaam, en dan te kiezen voor "adjust logfile". Vervang de 100 door 500 en je bent in business.

We moeten nog even bekijken welke invloed dit heeft op de puntentelling voor StatCounter in de tellertest. Er is natuurlijk een kans dat StatCounter hiermee weer op nummer 1 komt te staan, maar het is spannend aan de top. Op het nederlandse tellerfront blijft het ook niet stil, we komen binnenkort met goed nieuws voor als je liever een nederlandstalige teller hebt. Stay tuned (in goed nederlands dus).


12345678910
Gem. 6.9 van 135 stemmen

Gebruikte Tags:Persoonlijke info onthouden?
Kattebel
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.


gravatar
Ook een plaatje bij je naam? Ga naar gravatar.com en maak er een aan.
Jouw Gravatar is een afbeelding welke je volgt van website naar website naast je naam waneer je handelingen verricht zoals het plaatsen van een reactie of een artikel in een blog.
© Copyright 2001-2010 - Tellertest.com